In onze salon zullen wij ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en zullen we er alles aan doen om de behandeling naar wens te laten verlopen.
Face-It beauty & care medewerkers zijn gediplomeerd en vakbekwaam. Op donderdag en vrijdag hebben wij stagiaires. Deze jonge mensen proberen wij zoveel mogelijk vakgerichte kennis te bieden maar met de grootste zorg en aandacht voor onze klanten. Face-It beauty & care is een erkend leerbedrijf door SSB Nederland, het kenniscentrum voor uiterlijke verzorging. De stagiaires vullen ons aan, mede doordat zij met jonge en frisse ideeën komen. Pas als het Face-It team tevreden is mag een stagiaire klanten behandelen om ervaring op te doen. Ook zoeken wij regelmatig modellen voor onze stagiaires. Als model krijgt u alle luxe en aandacht, maar tegen een gereduceerd tarief.
Wij werken met Dr. Belter een verzorgingslijn. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale- en siliconenoliën. Met Dr. Belter producten kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld. Na de behandeling bieden wij als service nog een dag make-up aan. De producten van Dr. Belter zijn in de salon te koop.